Lávakő férfi karkötő

3 390 Ft

Kézzel készített férfi karkötő, lávakő gyöngyökből.

  • Add meg a szorosan lemért csuklóméreted! Az sem baj, ha most nem tudod, később is megadhatod nekünk.

    • Karkötő mérete

    Ajándékba lesz?

    Válassz hozzá díszdobozaink közül!

Leírás

Férfi lávakő karkötő a stílusos hétköznapokra

A férfi lávakő karkötő egy ideális kiegészítő minden modern és stílusos férfinak. A lávakő ásványi anyaga miatt a karkötőt számos pozitív hatással társítják, mint például a stressz és az érzelmi feszültség csökkentése. Ezen kívül a lávakő erős és tartós, így garantáltan hosszú élettartamot biztosít a karkötőnek. A karkötő tökéletes ajándék lehet barátoknak, családtagoknak.

Válassz egyedi és stílusos férfi lávakő karkötőink közül, hogy jobban ki tudd fejezni saját stílusod, egyéniséged. :)

Mit érdemes tudni a lávakőről?

A lávakő az egyik legelterjedtebb vulkanikus kőzet a Földön. A lávakövek nagy része a bazalt nevű kőzetből származik, amely nagy mennyiségben fordul elő a vulkanikus területeken, mint például Hawaii, Izland vagy az Afar-háromszög.

A lávakő jellemzően sötét színű, kemény és tömör kőzet, amely általában apró lyukakkal és repedésekkel van teli, amelyeket az olvadt láva buborékosodása okozott a felszínre törése során. Ezek a buborékok könnyen felismerhetővé teszi a lávaköveket.

A lávakő általában olyan ásványi anyagokat tartalmaz, mint például a plagioklász feldspát, a piroxén és az olivin, amelyek az olvadt láva különböző összetevői. Az ásványok kombinációja és aránya határozza meg a kőzet fizikai tulajdonságait, mint például a keménységet és az elaszticitást.

A lávakő használata sok területen elterjedt, például az építőiparban, az ékszerkészítésben, a szobrászatban és a kertépítésben.

További információk

Állítható méret

Nem

Gyöngy mérete

8mm

Szín

Fekete

Go to Top